Menu wigilijne Tradycyjne – 169 zł/os.
I Danie:
Rubinowy barszcz czerwony podawany z (do wyboru):
- krokietem z kapustą i grzybami
- uszkami ręcznie gniecionymi
- pasztecikiem z ciasta francuskiego
II Danie:
Tradycyjny karp smażony podawany z zasmażaną kapustą i ziemniaczkami z koperkiem
Na słodko:
Makowiec, sernik oraz jabłecznik
Napoje (bez ograniczeń):
- Kompot z suszu
- Woda mineralna z cytrynką
- Soki pomarańczowy oraz jabłkowy
- Kawa oraz herbata
Przekąski podawane na stołach podczas wigilii:
(Menu samego obiadu można urozmaicić o przystawki podawane na stole wigilijnym, do wyboru każda dodatkowa potrawa 20zł/os.)
- Pierogi ruskie 3szt
- Pierogi z kapustą i grzybami 3szt
- Pierogi ze szpinakiem i serem feta 3szt
- Makaron z makiem
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka wędzonym kurczakiem i selerem konserwowym
- Roladki z łososia wędzonego
- Krokieciki kurowskie
- Ryba po grecku
- Śledź w oleju
- Śledź po szwedzku
- Śledź w śmietanie
- Śledź po żoliborsku
- Karp w galarecie